Pizza-online.ro

Restaurant Il Forno

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Calea Bucuresti Nr: 14

Craiova, Dolj

0742 05 99 77
0784 10 10 11

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Forno si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
De zece ani gatim pentru voi! Si dupa aproape jumatate de million de pizze savurate de clientii nostri, ne place sa credem ca ne pricepem sa va oferim una din cele mai bune pizze autentice din sudul tarii! Il Forno este o afacere de familie, creata cu pasiune, din dragoste pentru bucataria italiana autentica si pentru toti cei care adora adevaratul gust al pizzei adevarate, coapta cu grija intr-un cuptor cu lemne: In 2013 am deschis si primul nostru restaurant, cu o terasa cocheta, intr-o cladire istorica a Craiovei si am inclus in meniul nostru si delicioase preparate din bucataria internationala: Folosim doar ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate, pentru a va oferi o experienta culinara desavarsita, in fiecare zi:

Il Forno din Craiova va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Dolj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Forno impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Forno. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Dolj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Forno din Craiova.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!