Pizza-online.ro

Restaurant Daimon Trattoria

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Piscului 10, Bucuresti (vizavi de Sala Polivalenta)

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

727427852

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Daimon Trattoria si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In inima parcului, adapostit de arborii falnici, restaurantul iti ofera o experienta culinara autentica, inspirata de bucataria italiana: Terasa generoasa, decorul predominant din lemn, cu ferestre impresionante, asigura o atmosfera placuta indiferent de anotimp: Gastronomia italiana este cunoscuta pentru aromele sale puternice si pentru prospetimea ingredientelor: Meniul restaurantului te poarta intr-o calatorie prin nordul Italiei, unde vei savura fructele de mare si pestele proaspat: Treptat, te vei indrepta spre centrul Italiei, iar aici te vom rasfata cu preparate pe baza de rosii, ulei de masline, busuioc si usturoi: Iar in final, vei poposi in sudul Italiei, pe taramul pastelor si a branzei din belsug: La Daimon Trattoria Social te bucuri de preparatul care te face sa spui din toata inima MAMMA MIA! Stii, italienii pun familia pe primul plan, iar noi respectam traditia: Pentru micii membri ai familiei tale am pregatit un loc de joaca fantastic, utiliat cu tobogane, leagane, trasee si numeroase jocuri si jucarii!

Daimon Trattoria din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Daimon Trattoria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Daimon Trattoria. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Daimon Trattoria din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 4

JAR