Pizza-online.ro

Restaurant Elzada

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Olteniței 13, Oraselul Copiilor

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0722 214 001
0723 019 747

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Elzada si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem specialisti in bucataria romaneasca si internationala si ne axam pe mancare si mirodenii proaspete, pentru a va oferi aroma perfecta ce va va rasfata simturile: Bucatarii nostri experimentati sunt excelent pregatiti, reusind sa livreze prin preparatele lor experiente de neuitat: Crezul nostru este lucrul in echipa si prioritatea de a depasi asteptarile clientilor nostri: Va promitem si ne tinem de cuvant: prospetimea si calitatea de varf a preparatelor noastre va vor oferi o experienta gastronomica unica in acest intim si sarmant peisaj,in parcu Tineretului:

Elzada din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Elzada impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Elzada. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Elzada din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!