Pizza-online.ro

Restaurant You and Me

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Constantin Brâncoveanu 110 D

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0733 918 474

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului You and Me si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In 2005 visul nostru de a deschide un restaurant cu specific romanesc / internationat, s-a implinit: De atunci lucram constant la imbunatatirea serviciilor si a preparatelor pentru a indeplini cel mai mare obiectiv: satisfactia fiecarui client: Farfuriile goale si voia buna oferite de client, ne dovedesc faptul ca facem o treaba buna si ca obiectivul nostru se indeplineste:

You and Me din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului You and Me impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul You and Me. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la You and Me din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!