Pizza-online.ro

Restaurant Galeto

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Nițu Vasile 61

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0765 253 555

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Galeto si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
După multă aşteptare, a venit în sfârşit vremea de stat la terasă: Dar cum o alegem pe cea potrivită? De cele mai multe ori optăm pentru cea de lângă casă, mai ales în timpul săptămânii: Însă, trebuie să recunoaştem că nu este suficientă proximitatea, ci şi serviciile, atmosfera şi produsele: Noi ne-am gândit la toate astea înainte de a invita primul client să ne treacă pragul: Galeto este un restaurant din sectorul 4 care a reuşit să aducă laolaltă oameni care s-ar bucura de o terasă colorată de multitudinea de flori care o înconjoară, unde nu lipseşte muzica bună, unde ne putem bucura împreună la evenimente sportive pe care le transmitem cu proiectoarele şi plasmele uriaşe de pe pereţi: În plus, la noi nu te plouă, nu te ninge, iar dacă ţi-e frig putem creşte rapid temperatura cu o instalaţie specială: Iar în privinţa mâncărurilor şi preţurilor, găsiţi laudele în comentariile lăsate pe pagina de Facebook de cei care ne-au vizitat deja: Aşadar, avem toate motivele pentru care să credem că restaurantul Galeto nu este un alt restaurant cu o terasă în sector 4, ci locul cu acea terasă în care vei mai veni cu siguranţă şi a doua oară: Acum, Restaurantul Galeto onorează şi comenzi la domiciliu pe raza sectorului 4 şi în Popeşti Leordeni: Puteţi comanda la numărul de telefon 0765 253 555, dar ne găsiţi şi pe Foodpanda şi pe Takeaway:

Galeto din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Galeto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Galeto. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Galeto din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!