Pizza-online.ro

Restaurant Trattoria Borghese

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Dâmbului, nr: 153-155

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

031 428 8165

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Trattoria Borghese si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Trattoria Borghese este oaza dumneavoastră de linişte în tumultul citadin: Trattoria este în Italia una dintre cele mai renumite instituţii gourmet: Serviciile sunt mai puţin formale şi mai puţin rigide decât la un restaurant clasic, relaţia cu clienţii fiind mai caldă şi poartă o notă personală:

Trattoria Borghese din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Trattoria Borghese impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Trattoria Borghese. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Trattoria Borghese din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!