Pizza-online.ro

Restaurant Il Calcio by Mr: Val

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bld: Marasesti 2B

Bucuresti Sector 4, Bucuresti

0731 440 493

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Il Calcio by Mr: Val si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Il Calcio „Carol Park” va ofera o atmosfera prietenoasa si preparate delicioase cu specific italian: Bauturile fine isi au locul lor in meniu si deserturile sunt absolut de neratat: Va asteptam!

Il Calcio by Mr: Val din Bucuresti Sector 4 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Il Calcio by Mr: Val impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Il Calcio by Mr: Val. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Il Calcio by Mr: Val din Bucuresti Sector 4.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!