Pizza-online.ro

Restaurant Curtea Veche

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Revoluției 85 Nr: 35

Arad, Arad

0756 113 839

Meniu restaurant

Din pacate n-am gasit meniu pentru acest restaurant.
Descopera o Curte a contrastelor – fie ca te bucuri de o masa imbelsugata , fie ca petreceri cu hituri noi si vechi – Curtea Veche aduce in actualitate perceptii ce au dat nemurire epocii cavaleresti : Demnitate, Onoare si Eleganta! Curtea Veche iti ofera un spectacol culinar si de petrecere intr-o locatie de poveste – mese imbelsugate, evenimente unice si concerte live-toate condimentate cu voie buna si distractie! Daca meniul vechilor Curti caracterizat de o abundenta de condimente si sosuri, Curtea Veche gaseste armonia dintre vechi si nou, pondereaza concentratiile si iti ofera o masa imbelsugata de neuitat! Pune pariu cu timpul, reinvie vremuri demult apuse, retraieste spiritul cavaleresc si pregateste-ti APETITUL PENTRU PETRECERE-CURTEA VECHE:

Curtea Veche din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Curtea Veche impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Curtea Veche. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Curtea Veche din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!