Pizza-online.ro

Restaurant Ema Del Mar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Episcopiei 9

Arad, Arad

0746 611 113
40 374 045 744

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Ema Del Mar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dacă vrei să servești prânzul sau cina într-un restaurant exclusivist, cochet, într-o atmosferă liniștită, atunci Ema del Mar e alegerea perfectă: Ema del Mar este un restaurant unic în Arad, prin prisma faptului că aici găsești cea mai bună carne de vită de foarte bună calitate, Argentina Black Angus și Wagyu, fructe de mare proaspete, și, nu în ultimul rând, poți servi o Paella originală, gătită după o rețetă spaniolă specială: Pentru ca gustul să fie unul desavârșit, nu uita să asociezi aceste preparate speciale cu un pahar de vin dintre cele mai bune zone viticole autohtone și internaționale:

Ema Del Mar din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Ema Del Mar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Ema Del Mar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Ema Del Mar din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Arad

Noi