Pizza-online.ro

Restaurant Casa Jelen Haz

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Mihai Eminescu 55-57

Arad, Arad

0799 706 070

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Jelen Haz si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Eleganta, bun gust, servire impecabila, savoare gastronomica si rafinament este ceea ce dorim sa va oferim de fiecare data cand hotarati sa petrecti momente de neuitat in incinta Complexului Casa Jelen: Va asteptam la doi pasi de centrul orasului, intr-o cladire moderna, spatioasa si usor accesibila, atat dinspre strada Mihai Eminescu cat si dinspre Parcul Reconcilierii:

Casa Jelen Haz din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Jelen Haz impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Jelen Haz. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Jelen Haz din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Arad