Pizza-online.ro

Restaurant Noi

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Poetului 1C

Arad, Arad

0770 675 505

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Noi si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul NOI se află situat pe un loc plin de istorie în Arad: Chiar pe acest amplasament a funcționat fabrica UTA, construită în urmă cu mai bine de un veac de fratii Neumann, Adolf, Eduard si Andrei: A fost una dintre cele mai moderne fabrici din România acelor timpuri, fiind prima din tară care a produs mătase: Ce ne mai leagă, peste timp, de fosta fabrică? Stâlpul din coltul terasei restaurantului a rămas singurul care făcea parte din constructia fostei fabrici construite în 1909: Este, dacă vreti, stâlpul care ne leagă de istoria centenară a acestui loc: Poftă bună!

Noi din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Noi impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Noi. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Noi din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!