Pizza-online.ro

Restaurant Cinecitta

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: 1 Decembrie 1918 Nr: 2

Arad, Arad

0751 308 000

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Cinecitta si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cinecità (în limba italiană înseamnă „Orașul filmului”) este unul din cele mai mari studiouri de film din lume, aflat nu departe de Roma, în Italia: Așa cum în studiourile Cinecitta s-au filmat printre cele mai renumite filme de mare anvergură, tot așa in bucătăria Cinecitta Ristorante “punem în scenă” cele mai savuroase rețete:

Cinecitta din Arad va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Arad.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Cinecitta impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Cinecitta. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Arad, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Cinecitta din Arad.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!