Pizza-online.ro

Restaurant Bistro 37-39

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Basarabia nr: 37-39

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0731 355 939

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro 37-39 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Bistro 37-39 s-a reinventat! Pentru că suntem un bistro, putem oferi o gamă foarte variată de preparate, precum: pizza, paste, bruschete, pește, scoici, nachos, quesadilla, burger, șnițel, coaste de porc BBQ, platouri calde și reci, diferite fripturi, sandwichuri, mici, ciorbe, supe creme, salate, papanași, Lava cake, clătite cu dulceață, înghețată și multe altele:

Bistro 37-39 din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro 37-39 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro 37-39. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro 37-39 din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2