Pizza-online.ro

Restaurant Soro Lume

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
Inchis
Miercuri:
Inchis
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Fluierului Nr 33

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

0771 737 944

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Soro Lume si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cuptorul care întețește tot mai tare lacrima Romicăi Puceanu: Da, așa am denumit noi cumulul de funingine de deasupra ușilor de cand începuse să se formeze: Și nu întâmplator ne numim @soro:lume: Vă așteptam pe terasă și la tejgheaua bucătarului cu mâncare bună și muzică lăutarească adevărată și de la începuturi:

Soro Lume din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Soro Lume impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Soro Lume. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Soro Lume din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2