Pizza-online.ro

Restaurant Provence

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str Avrig nr: 76

Bucuresti Sector 2, Bucuresti

735744444
771175555

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Provence si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La restaurant Provence Iancului se servesc preparate variate din bucataria romaneasca si internationala! La Provence Iancului veti gasi o ambianta calda si primitoare si o terasa racoroasa, numai buna pentru relaxare!

Provence din Bucuresti Sector 2 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Provence impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Provence. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Provence din Bucuresti Sector 2.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 2