Pizza-online.ro

Restaurant Beraria 700

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piata 700

Timisoara, Timis

025670 67 67

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Beraria 700 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Aici se întâmplă lucruri bune și frumoase în fiecare zi: E locul în care reînvățăm să privim, să sperăm și să ne bucurăm alături de cei dragi: Momentele petrecute la Berăria 700 sunt într-un fel speciale: Poate pentru că amintesc de o iubire, de o întâlnire, de un parfum, de ceva bun:::

Beraria 700 din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Beraria 700 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Beraria 700. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Beraria 700 din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!