Pizza-online.ro

Restaurant Casa del Sole

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Romulus Nr:12

Timisoara, Timis

0256 499 399
0770 346 886

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa del Sole si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Casa del Sole s-a inaugurat la initiațiva și dorința unei familii iubitoare de eleganță și stil, în Timișoara, într-un loc liniștit și totuși la 7 minute de centrul activ al orașului: Din 2004, cu bucurie și ospitalitate, deschidem în fiecare zi, ușile casei noastre pentru oaspeți de toate naționalitățile, oaspeți care sunt împliniți, și cu bucurie se reîntorc: Vă invităm cu drag și pe dumneavoastră, în decorul Restaurant Casa del Sole compus din: -restaurant cu decor clasic și elegant, muzică live, capacitate 100-120 de persoane; -restaurant cu decor rustic, capacitate de 50 de persoane; -terasă într-un decor intim cu vedere spre piscină; -terasă deschisă într-un decor verde al naturii cu muzică în surdină; -săli conferințe cu o capacitate de 20-60 locuri, dotate pentru conferințe:

Casa del Sole din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa del Sole impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa del Sole. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa del Sole din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!