Pizza-online.ro

Restaurant Astoria

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Teatrului 1-2

Oradea, Bihor

0724 231 486
0359 101 039

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Astoria si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
The best decisions are taken while you are serving dinner, at Astoria Restaurant: Special flavors, exclusive dishes and an immaculate serving will create the delight of the meal: Astoria Restaurant makes available to you a list of international dishes, cooked by professionals and seasoned with local elements: Astoria Kitchen is an alchemy, which combines the charm, the local comfort and the truth of the taste:

Astoria din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Astoria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Astoria. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Astoria din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea