Pizza-online.ro

Restaurant Crinul Alb

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Parcul Traian 31

Oradea, Bihor

0722 548 433

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Crinul Alb si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Crinul Alb este alegerea perfectă pentru o masă gustoasă și specială, pentru un prânz de afaceri sau o cină romantică: Mâncărurile din meniul Crinul Alb te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei: Secretul preparatelor noastre sănătoase și atrăgătoare sunt ingredientele mereu proaspete și de cea mai bună calitate: Materia primă este importată din Italia, inclusiv făina pentru pizza: Gătim exclusiv cu ulei de măsline extravirgin de o calitate superioară:

Crinul Alb din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Crinul Alb impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Crinul Alb. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Crinul Alb din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea