Pizza-online.ro

Restaurant Hanul cu Noroc

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Mihail Kogălniceanu nr:7

Oradea, Bihor

0359 199 466
770987483

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hanul cu Noroc si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Suntem convinsi ca echipa Restaurantului Hanul cu Noroc Oradea este cea mai mare valoare pe care o avem: Am reusit in timp sa construim o echipa calificata corespunzator, formata din specialisti carora le face placere sa lucreze impreuna pentru a-si servi clientii: Dorinta noastra este sa venim in intampinarea gusturilor diversilor oaspeti intalniti pe parcursul functionarii zilnice cat si pe parcursul eventimentelor speciale:

Hanul cu Noroc din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hanul cu Noroc impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hanul cu Noroc. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hanul cu Noroc din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea