Pizza-online.ro

Restaurant To Chefs

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Strada Principatelor Unite 32

Oradea, Bihor

0720 005 944

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului To Chefs si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O inimă mare are întotdeauna multe lăcaşuri: Sunt fericit că fac parte dintr-o familie numeroasă şi îmi iubesc enorm soţia şi copiii (un baiat şi trei fete): Îmi sunt la fel de dragi toţi cei apropiaţi – părinţii şi surorile mele împreună cu familiile lor: Timpul meu liber este dedicat în totalitate familiei mele: Sunt un familist convins: Păstrez un loc special în inima mea şi pentru cealaltă „familie”, formată din oamenii cu care lucrez, împreună oferim clienţilor noştri cu fiecare ocazie experienţa perfectă, ne place să credem că experienţa pe care le-o oferim clienţilor noştri, va rămâne mereu în inimile lor:

To Chefs din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului To Chefs impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul To Chefs. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la To Chefs din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea