Pizza-online.ro

Restaurant Rosecas

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada General Traian Moșoiu 17

Oradea, Bihor

0745 265 673
40 741 451 451

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Rosecas si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Rosecas a luat naștere în Iunie 2010 ca o afacere de familie, unde accentul a fost pus încă de la bun început pe calitate, ospitalitate, răsfăț culinar și bună dispoziție: Misiunea noastră a fost și este transpunerea clienților într-o călătorie culinară, unde aroma, gustul și textura preparatelor vor cuceri toate simțurile: Restaurant Rosecas este, fără îndoială, un loc învăluit de dragoste, amintiri plăcute și multă implicare: Situat în centrul Oradiei, restaurantul nostru este ca un sanctuar al bunului gust, care prin fiecare clipă scursă, se va adânci tot mai mult în inimile voastre: Fie că gustul vostru poftește la un preparat ales atent, la o băutură fină care să dea ton dispoziției sau poate la un desert cuceritor, noi ne vom asigura că veți avea parte de toate acestea: Ori de câte ori veți dori să vă bucurați de momente unice alături de cei dragi, noi suntem AICI să vi le oferim! Vă mulțumim că ne-ați ales!

Rosecas din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Rosecas impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Rosecas. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Rosecas din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!