Pizza-online.ro

Restaurant A Camponeza

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Émile Zola 2

Cluj-Napoca, Cluj

0734 047 713

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului A Camponeza si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vă invităm să faceți o călătorie în mica Portugalie de pe Émile Zola, #2, la A Camponeza, Casa das Espetadas: S-a deschis în anul 2015 din pasiune pentru arta culinară portugheză, vinurile alese, licorile bahice deosebite, gusturile fine și stările de bine, într-un decor special: A devenit un icon clujean al bucătăriei portugheze, de asemenea renumită pentru retetele portugheze reinterpretate și rețetele de autor recunoscute în plan internațional:

A Camponeza din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului A Camponeza impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul A Camponeza. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la A Camponeza din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!