Pizza-online.ro

Restaurant Naz

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Moise Nicoara Nr:1

Cluj-Napoca, Cluj

0790 338 430

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Naz si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
NAZ are adânc legătură cu propriul răsfăț, cu plăcerea „aia” pe care, uneori, e bine să ți-o acorzi: Vorbim de un anumit mod de a găti dish-urile, de a a prepara băuturile, de a te face să te simți de-al casei încă de la primul pas pe care-l faci în restaurantul nostru: Să recunoaștem deschis că, până la urmă, tu ești cel care contează cu adevărat: Pentru tine, pentru cei din jur și, desigur, pentru noi: De aceea, îndrăznim să spunem că NAZ face completă fiecare experiență senzorială cu care intri în contact la noi, NAZ vine cu acel flavor care face diferența dintre ordinar și extraordinar:

Naz din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Naz impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Naz. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Naz din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca