Pizza-online.ro

Restaurant Bujolé

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Unirii 15

Cluj-Napoca, Cluj

0731 339 255

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bujolé si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
O EXPERIENTA DESAVARSITA A SIMTURILOR Traieste experienta Bujole cu toate simturile: Paseste in sufrageria celui mai bun prieten si simte-te ca acasa: Ocupa loc la masa si savureaza o cafea de origine unica, un preparat culinar cu arome autentice sau un vin de soi: Intra in dialog cu echipa noastra si lasa-te fascinat de povestea acestui loc unic:

Bujolé din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bujolé impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bujolé. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bujolé din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Rod
Via