Pizza-online.ro

Restaurant Tortelli

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Virgil Fulicea 2

Cluj-Napoca, Cluj

0753 889 880

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tortelli si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Toate produsele noastre sunt făcute in house, de la aluatul de paste până la sosuri: Începem cu faină și ou, trecem totul prin malaxor și întindem aluatul printr-o mașină manuală de făcut paste: Veți găsi mai toate tipurile de paste, dar specialitatea noastră sunt cele umplute de tip Tortellini care ne-au inspirat atât rețetele, cât și numele:

Tortelli din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tortelli impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tortelli. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tortelli din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Rod