Pizza-online.ro

Restaurant Sorriso

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
Inchis
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Calea Dorobanților 48

Cluj-Napoca, Cluj

0786 041 444

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sorriso si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Iubim oamenii, iubim mancarea buna, iubim Italia, si am inventat pentru voi un bistro discret si cochet, cu oameni care-ti zambesc, cu o energie buna, muzica italiana, arome imbietoare si o atmosfera calda, cosy: Trecandu-i pragul, e ca si cum ai fi ajuns acasa: Aici poti sa vii cu incredere oricand ti-e dor sa mananci “italieneste”: Gatim la vedere, intr-o bucatarie deschisa in care Alin, bucatarul sef, alaturi de o echipa de bucatari tineri impart si ei zambete, recomandari clientilor curiosi care vin sa priveasca, culeg multumiri si “croseteaza” tot felul de farfurii colorate si apetisante: Fiecare fel de mancare are o poveste care asteapta sa fie spusa, cu pasiune si detalii savuroase:

Sorriso din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sorriso impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sorriso. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sorriso din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca

Naz