Pizza-online.ro

Restaurant Kupaj

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Sindicatelor, nr: 4

Cluj-Napoca, Cluj

0731 653 653

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kupaj si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Kupaj înseamnă îmbinarea acelor elemente uneori decadente, alteori efemere, care în proporțiile perfecte produc seducătoarea joie de vivre: Se gustă un tapas cu papilele și mintea deschisă și se armonizează cu vin ales: Vinul se ascultă cu atenție și se pune la masa discuțiilor cu vorbe rafinate: Se adaugă un dram de simțire și se lasă la decantat, pentru a fi servit ulterior și împărtășit cu cei mai aleși oaspeți:

Kupaj din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kupaj impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kupaj. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kupaj din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca