Pizza-online.ro

Restaurant Olivo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Eroilor 7

Cluj-Napoca, Cluj

0732 331 099

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Olivo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ne întâlnim dimineața pentru cafea: Cafea de origine și combinații sofisticate pentru micul dejun: La Olivo, pe lângă sortimentele deosebite de cafea, veți găsi arome nemaiîntâlnite pentru că știm să le punem în evidență prin aproape toate metodele de preparare cunoscute în lume: La prânz luăm masa împreună: Arome perfect îmbinate, de texturi delicioase și surprinzătoare, aduse împreună pentru o experiență de neuitat: Pentru că timpul dvs: e important pentru noi, ne asigurăm că totul se desfășoară cu rapiditate și cu o eleganță deosebită: Spre seară ne vedem la un vin: Ne mândrim cu selecția de vinuri pe care v-o punem la dispoziție: Alături de prieteni, oameni dragi și iubiți vă așteptăm pe tărâmul de poveste al vinului să descoperim împreună încă o dată misterele licorii lui Bachus:

Olivo din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Olivo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Olivo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Olivo din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Cluj-Napoca