Pizza-online.ro

Restaurant Bistro 1568

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

B-dul 21 Decembrie 1989, Nr: 14

Cluj-Napoca, Cluj

0770 163 152

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bistro 1568 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
În 1568 Bistro fiecare cărămidă, fiecare piatră este istorie impregnată cu tradiții și amintiri culinare cunoscute: Istoria multiculturală a Ardealului și anul 1568, simbol al libertății religioase, ne-au inspirat să descoperim libertatea și în gusturile culinare: Așa am creat o bucătărie transilvăneană reinventată, contemporaneizată: o interpretare reînnoită, o întoarcere modernă la rădăcinile vechi, unde gusturile deja cunoscute sunt puse într-un context nou: În oferta noastră găsiți rețete tradiționale românești, ungurești, săsești, evreiești sau armenești condimentate de fiecare dată cu o noutate, o interpretare personală: La această descoperire vă invităm și pe voi, dragi vizitatori!

Bistro 1568 din Cluj-Napoca va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Cluj.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bistro 1568 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bistro 1568. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Cluj, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bistro 1568 din Cluj-Napoca.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!