Pizza-online.ro

Restaurant Urban Bistro

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Liviu Rebreanu 7

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0771 081 412

Meniu restaurant



Meniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Urban Bistro si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Urban Bistro-Clasica poveste în care îți dorești ca visele să devină realitate e cât se poate de adevărată pentru noi: Prieteni de o viață, cu hobby-uri comune și experiențe diferite, ne-am unit pentru a crea un concept unic și savuros: Bistrița e orașul de suflet pe care nu l-am părăsit niciodată: E locul în care am revenit mereu și l-am îmbrățișat pentru totdeauna ca fiind punctul nostru fix din univers: Accentul său medieval, care a reușit să ironizeze trecerea timpului, ne-a inspirat în alegerea locației pentru Urban Bistro: În inima urbei, aproape de cele mai emblematice mărturii arhitecturale ale orașului, am deschis un loc de conversație culinară pentru iubitorii de gusturi și arome desăvârșite în rețete universale, strânse din lumea întreagă: Pentru ca dedicația noastră culinară pentru Bistrița să fie inedită, am ales un maestru al artei culinare din România care să ne acompanieze în demersul nostru:

Urban Bistro din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Urban Bistro impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Urban Bistro. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Urban Bistro din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!