Pizza-online.ro

Restaurant Ozana

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Moldovei 17

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0 263 212555
0 749 112704

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Ozana si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Existam pe piata judetului Bistrita-Nasaud din anul 1991, pe parcursul carora am evoluat si ne-am extins din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostrii:Restaurantele noastre ofera calitatea si profesionalismul de care ai nevoie:

Ozana din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Ozana impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Ozana. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Ozana din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!