Pizza-online.ro

Restaurant Casa cu Bere

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Bistricioarei 6

Bistrita, Bistrita-Nasaud

40 790 403 342

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa cu Bere si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Inspirația vine din lucruri simple, din amintiri și din copilărie: Astfel se îmbină creativitatea și disciplina, condimentate cu dorința de a aduce un zâmbet, totul conturându-se în meniul Casei cu Bere

Casa cu Bere din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa cu Bere impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa cu Bere. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa cu Bere din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bistrita