Pizza-online.ro

Restaurant Casa Verona

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Albert Berger 18

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0263 211 530
0725 837 662

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Verona si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant cu Bucătăre Italiană-Restaurantul Casa Verona a fost inaugurat în anul 2008, imbinandu-se perfect rusticul românesc cu bucătăria italiană: Localul este amplasat în Piața Mică, având o capacitate de 210 locuri, fiind locul ideal pentru evenimentele plăcute:

Casa Verona din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Verona impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Verona. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Verona din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bistrita