Pizza-online.ro

Restaurant Rapsodia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Petru Rareș 1

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0737 377 328

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Rapsodia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Rapsodia este un spatiu magic de liniste si eleganta unde oaspetii savureaza delicii culinare desavarsite:Este destinatia ideala pentru o cina in doi, o petrecere, un team-building sau un eveniment deosebit:

Rapsodia din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Rapsodia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Rapsodia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Rapsodia din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!