Pizza-online.ro

Restaurant Nossa

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Liviu Rebreanu, nr: 30

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0263 989

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Nossa si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Fiindca ne mândrim cu istoria noastră și ne place comunitatea din care facem parte am integrat în numele nostru denumirea veche a orașului Bistrița și anume “Nossa”: Prima dată orașul Bistrița a fost menționat în documente sub numele de “Oppidum Nossa”, Oppidum însemnând “ așezare fortificată ”, numele fiind într-un document papal în anul 1241: Tot ceea ce facem, facem din pasiune pentru oameni și mâncare::: Din pasiune pentru gustul autentic, amestecăm cele mai bune ingrediente cu iscusința bucătarilor noștri, pentru a oferi o nouă dimensiune experienței gastronomice direct la tine acasă sau pe terasa noastră de pe Liviu Rebreanu, nr: 30 ( pietonal Bistrița ):

Nossa din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Nossa impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Nossa. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Nossa din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!