Pizza-online.ro

Restaurant Jacqueline

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Liviu Rebreanu nr: 32

Bistrita, Bistrita-Nasaud

0751 279 999

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Jacqueline si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Jacqueline din Bistrița vă oferă un meniu variat de preparate din carne de vită, porc, pui, peşte sau preparate vegetariene, fructe de mare , pizza sau paste: De asemenea, puteţi servi unele din cele mai rafinate vinuri tradiţionale române

Jacqueline din Bistrita va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bistrita-Nasaud.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Jacqueline impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Jacqueline. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bistrita-Nasaud, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Jacqueline din Bistrita.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bistrita