Pizza-online.ro

Restaurant Taverna Covaci

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Covaci 1

Bucuresti Centru, Bucuresti

0747 22 66 77

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna Covaci si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat in buricul targului, pe strada unde la sfarsit de secol 19 se nasteau faimosii “mititei”, Restaurantul Taverna Covaci va invita sa savurati produsele traditionale romanesti, preparate culinare din toate…

Taverna Covaci din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna Covaci impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna Covaci. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna Covaci din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!