Pizza-online.ro

Restaurant El Pato

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Dionisie Lupu 48

Bucuresti Centru, Bucuresti

0730 344 810
031 107 2033

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului El Pato si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Veți găsi un meniu diversificat, internațional, care cuprinde preparate speciale, într-un registru nou al artei culinare: Și pentru că preparatele cu rață se află în topul preferințelor voastre, am ales să ne numim el Pato din anul 2016 și să vă surprindem cu un meniu care pune în valoare și mai mult preparatul vostru preferat: el Pato – rața din meniul nostru, reprezentată și în logo – este promisiunea noastră că restaurantul se va ridica mereu la înălțimea așteptărilor voastre: Ne dorim să vă oferim în continuare servicii de cea mai bună calitate și preparate pline de savoare, prin semnătura el Pato: Prin noul concept de restaurant ne propunem să vă surprindem plăcut, la gradul superlativ, de fiecare dată când ne treceți pragul: Vă mulțumim vouă că ne-ați ales, îndeosebi pentru preparatele cu rață pe care le îndrăgiți la fel de mult ca noi: Vă invităm să continuăm împreună, cu aceeași pasiune pentru bunul gust și pentru bucuria de a fi: V-am pregătit o mulțime de surprize în acest sezon: Ne bucurăm să vă avem alături și vă invităm să le descoperiți!

El Pato din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului El Pato impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul El Pato. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la El Pato din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru