Pizza-online.ro

Restaurant Curtea Berarilor

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Selari, 9-11

Bucuresti Centru, Bucuresti

021 313 7532

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Curtea Berarilor si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
A fost odata ca niciodata, nici prea demult, nici prea curand, prin timpul lui 2007, un loc anume creat pentru a deveni insemnat: La timpul acela, voia buna umbla nestingherita prin oras si nu-si gasea locul potrivit: Pana cand, intr-o zi cu soare, dintr-o curte de sticlari priceputi, rasari din spuma unei halbe cu bere rece, un loc strasnic in infatisare, in atmosfera si in gustare:

Curtea Berarilor din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Curtea Berarilor impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Curtea Berarilor. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Curtea Berarilor din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru