Pizza-online.ro

Restaurant Lacrimi si Sfinti

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Șepcari 16, Centrul Vechi

Bucuresti Centru, Bucuresti

725558286
372773999

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Lacrimi si Sfinti si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă/contemporană: Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc: Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol: Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici:

Lacrimi si Sfinti din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Lacrimi si Sfinti impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Lacrimi si Sfinti. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Lacrimi si Sfinti din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru