Pizza-online.ro

Restaurant Journey Garden

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada George Enescu Nr: 25

Bucuresti Centru, Bucuresti

0752 285 286

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Journey Garden si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Journey Garden este locul pentru iubitorii de călătorii și arome internaționale: Pășește în grădina din povești, bucură-te de preparate culese din toată lumea de bucătarul nostru călător, relaxează-te cu o cafea de specialitate spumoasă, contemplă ambianța care hrănește dorul de ducă – savurează călătoria și explorează nomadul din tine:

Journey Garden din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Journey Garden impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Journey Garden. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Journey Garden din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru