Pizza-online.ro

Restaurant Saray

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Lipscani 21

Bucuresti Centru, Bucuresti

0733 135 834

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Saray si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Eating should be an experience shared among friends: That’s why we take care over every meal we make, to ensure that you get the best out of your time with us: From produce to plate, we only use the highest quality ingredients, and this shows in our meals: Why not come and visit us to see for yourself?

Saray din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Saray impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Saray. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Saray din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!