Pizza-online.ro

Restaurant Bazaar

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Covaci 10

Bucuresti Centru, Bucuresti

0721 999 999

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Bazaar si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Daca citesti aceste randuri esti deja in locul potrivit: Am gandit Bazaar ca un mix eclectic de decor, meniu si atmosfera, decorat cu gandul la parterul unui hotel de lux(post-colonial) din Havana: Unic prin decor, meniu si muzica, Bazaar nu este doar un restaurant, bar, sau club, ci toate la un loc: Fie ca vorbim de un pranz de afaceri, un brunch cu colegii, o evadare din cotidian, un drink cu prietenii, o cina romantica, o sueta intelectuala la un pahar de vin sau o noapte de weekend plina de dans si cunoscut oameni noi: Daca e weekend, vei remarca ca imediat dupa lasarea serii suspendam atmosfera de lounge, coboram luminile si ridicam volumul muzicii pe ritmuri groovy, cu arome jazzy, soulful, funky sau disco: Produsele sunt preparate dupa o reteta proprie si calitatea serviciilor este asigurata de o echipa tanara si pozitiva: Bazaar se afla intr-o cladire istorica, chiar în inima Bucurestiului Vechi, lânga Piata Unirii:

Bazaar din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Bazaar impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Bazaar. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Bazaar din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru