Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Delis

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Mică 29

Sibiu, Sibiu

0747 399 252

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Delis si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Delis se află în Piața Mică din Sibiu, o locație plăcută, liniștită, cu o priveliște extraordinară, amplasată în centrul istoric al Sibiului, care vă îmbie atât cu preparate din bucătăria tradițional românească, cât și pizza & pasta:

Restaurant Delis din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Delis impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Delis. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Delis din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!