Pizza-online.ro

Restaurant Kombinat

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

str Berariei FN

Sibiu, Sibiu

730354789

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kombinat si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Zilnic ne traim viata pe fuga, agitati si grabiti: Ne este tot mai greu sa ne oprim, sa ne deconectam si sa ne bucuram de lucruri simple, de momente in sine si de oamenii dragi noua: Suna familiar, nu? Poate ca ar trebui sa vorbim mai mult despre ce inseamna sa mananci local: Cum ar fi daca ne-am putea da ragaz sa ne bucuram de placerea unei mese luate in tihna alaturi de cei dragi, gatita din ingrediente locale, cu rabdare si atentie: Sa savuram momentul si sa alegem hrana de calitate, fiind constienti ca ceea ce mancam influenteaza si lumea din jurul nostru de la biodiversitate, la peisaj, traditii culinare si comunitate: A lua masa inseamna mai mult decat satisfacerea unei nevoi de baza, este o experienta in care placerea simturilor se impleteste cu traditiile si cultura locala, sunt readuse la viata, iar furnizorii mici primesc respectul cuvenit: Accentul pica pe sezonalitate Orice leguma si fruct are un anumit sezon in care se recolteaza si i se acorda timp sa creasca organic, nu se intervine in vreun fel: Suna complicat ? Nu chiar::: "Fiecare calatorie incepe cu primul pas": O schimbare oricat de mica in comportamentul tau de cumparare poate genera reactii in lant benefice pentru tine si comunitatea ta: Sustine producatorii locali cumparand de la ei produse gustoase, curate si oneste cultivate cu respect fata de mediu: Noi asa am ales sa facem ❗

Kombinat din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kombinat impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kombinat. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kombinat din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!