Pizza-online.ro

Restaurant Max The Original

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Ocnei 22, Orașul de Jos, Centrul Istoric

Sibiu, Sibiu

369801104

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Max The Original si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ne dorim ca restaurantul nostru „Max – The Original” să fie un loc în care oaspeții noștri să se simtă pur și simplu în largul lor, indiferent că vin la noi singuri, cu familia, cu prietenii și cunoscuții sau cu partenerii de afaceri: Clădirea în care se află restaurantul nostru oferă cele mai bune condiții pentru acest lucru: Are o istorie foarte interesantă, a fost restaurat cu mare grijă și atenție la detalii, iar fiecare cameră este unică și creează o atmosferă specială: Vă invităm să aruncați o privire la camerele noastre aici, în avans: Meniul Max – The Original: este un meniu modern, cu accent pe gustul ingredientelor locale și de sezon: Atât mâncărurile, cât și cocktailurile noastre sunt concepute pentru a vă face să conștientizați momentul și pentru a vă oferi o adevărată călătorie a gustului sau o explozie de gust: În plus, avem și un meniu săptămânal și ne străduim să vă surprindem și să vă încântăm cu preparate și băuturi noi în fiecare săptămână:

Max The Original din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Max The Original impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Max The Original. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Max The Original din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!