Pizza-online.ro

Restaurant Café Wien

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piața Albert Huet 4

Sibiu, Sibiu

0269 223 223

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Café Wien si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cafeneaua vieneză, este o adevărată instituţie de cultură, fiind un loc de întâlnire unde se poartă discuţii, unde se pot servi pe lângă cafea și băuturi alcoolice, și bineînţeles produse de patiserie şi cofetărie, unice în Europa: Cafe Wien reuneşte definiţia unei cofetării cu o cafenea, ambele cu specific vienez: Însă, în esenţă, cafeneaua rămâne o oază binevenită în viaţa zilnică, un loc de retragere, de întâlniri diverse, de savoare, de timp disponibil: Interiorul reconstituie ambianţa autentică a cafenelelor din Viena prin decoraţiunile ce includ şi o istorie a capitalei austriece: În meniul cofetăriei-cafenea se regăsesc torturi tradiţionale (Sacher Torte-tort de ciocolată), prăjituri vieneze, specialităţi din ciocolată: Totodată este prezent şi tradiţionalul gulaş alături de wurști vienezi:

Café Wien din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Café Wien impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Café Wien. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Café Wien din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!