Pizza-online.ro

Restaurant Renegade

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Petőfi Sándor, nr: 3

Miercurea Ciuc, Harghita

0747 288 388
0266 372 700

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Renegade si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Dacă îți place pizza, ești în cel mai bun loc: Renegade Pub & Pizza este una dintre cele mai vechi pizzerii din Miercurea-Ciuc: Pizzele noastre sunt făcute în mod tradițional într-un cuptor cu lemne și pot fi comandate cu paste subțiri sau groase! Pe lângă pizza, pastele și salatele noastre delicioase pot fi comandate și pe site sau cu livrare la domiciliu:

Renegade din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Renegade impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Renegade. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Renegade din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Miercurea Ciuc