Pizza-online.ro

Restaurant Öt Kutya

Orar restaurant

Luni:
Inchis
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Zöld Péter nr 17

Miercurea Ciuc, Harghita

0744 575 124

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Öt Kutya si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Öt kutya is arguably one of the oldest restaurants in the city and has been open to the public since the summer of 1997: We are now waiting for our dear guests in a new location in a renewed environment and with twenty-two years of experience behind us:

Öt Kutya din Miercurea Ciuc va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Harghita.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Öt Kutya impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Öt Kutya. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Harghita, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Öt Kutya din Miercurea Ciuc.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!